banner_natury.nl

Uitgangssituatie

De website www.natury.de biedt al jaren zakelijke en omvangrijke informatie over het naturisme als levenshouding. De bezoekersstatistiek laat zien (stand: 19-02-2017) dat alleen al het Duitstalige deel van de site in totaal maar liefst meer dan 1.400.000 keer is bekeken, met een dagrecord van 1722 (op 17-08-2014).

De belangstelling voor naaktiviteiten groeit – niet alleen in Duitsland, maar ook in andere landen : niet alleen wil men de artikelen en verslagen lezen, maar meer en meer ook zelf naaktief zijn, aan georganiseerde naaktiviteiten deelnemen, zelf dergelijke activiteiten organiseren en hiervan verslag doen.

Het eerste nieuwe initiatief hebben we onlangs opgestart: het opzetten van de vertaling van de meeste artikelen naar het Nederlands.

Deze website www.natury.nl, het onderhoud van de inhoud en de vertaling ervan zijn net als later eventueel nog meer vertalingen in andere talen, op privé initiatieven gebaseerd, hebben dus geen commerciële basis en de initiatiefnemers hebben geen enkele intentie, er winst mee te maken.

 

Meewerken, netwerken en wetenschappelijke begeleiding

Hier begint het project ‚Meertaligheid‘:

We nodigen mensen die belangstelling hebben, uit om aan de nog uit te voeren vertalingen mee te werken. Op die manier kan het werk over meerdere schouders worden verdeeld en zijn de vertalingen in een bepaalde taal – voorlopig dus alleen in het Nederlands – sneller klaar.