2018 Julia GaesJulia Gaes (* 1993, Wittingen) heeft fotografie gestudeerd in Bielefeld en tijdens haar studie in Duitsland heel wat naturistische activiteiten fotografisch begeleid. Haar foto’s hebben haar niet alleen de graad ‘Bachelor of Arts’ opgeleverd, 2015 Eén van de 11 bekroonde foto’s uit 2014maar ook een plaats onder de exposanten van talrijke tentoonstellingen in binnen- en buitenland, die ze met succes bekleedde. Ook publiceerde ze een boek: ‚Die Naturisten‘.

Julia’s betrokkenheid omvat nog veel méér: al in 2015 maakte ze tijdens een studiereis naar Rusland de situatie van de LHBT’ers in dat land tot een concreet onderwerp. In 2018 zette ze haar studies aan de Hogeschool voor toegepaste wetenschappen in Hamburg voort en verleende o.a. medewerking aan het project ‚Raffael-Album‘ in de Hamburgse ‚Kunsthalle‘.

 

2018 Naturisten bekijken de ten toon gestelde werken
Naturisten bekijken de ten toon gestelde werken

Voor de inhoud van de gelinkte websites zijn uitsluitend de exploitanten van die sites verantwoordelijk. Wij distantiëren ons uit voorzorg van de inhoud van de gelinkte websites. De daadwerkelijke inhoud van de gelinkte websites kan door ons niet continu worden gecontroleerd. Laat het ons alsjeblieft onmiddellijk weten, als je een link vindt die niet functioneert of wanneer je op de website waarnaar wordt gelinkt, illegale, onrechtmatige of aanstootgevende inhoud vindt; wij kunnen de bewuste links dan onmiddellijk verwijderen.

Selecteer artikel
Sitemap
 ▲
 ▼