banner_natury.nl

Opmerking m.b.t. bescherming gegevens: Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Wanneer je een video van Vimeo of YouTube aanklikt, worden je persoonlijke gegevens, bijv. het IP-adres, doorgestuurd naar de VS omdat de servers van deze bedrijven daar zijn opgesteld. Door op de link van zo'n video te klikken verklaar je dat je hiervan op de hoogte bent.

Beperkt toegankelijke video’s

Voor het gebruik van video-platforms is vaak bij sommige video's een login met een persoonlijke account vereist; daardoor is het dan wellicht niet meer mogelijk is, deze video's ingesloten te tonen. Voor dergelijke gevallen biedt de website van natury ook een tekstlink die de video op het streaming-platform in een nieuw tabblad / venster opent.
 

„Het is niet alleen een stelletje naakte mensen die geschilderd worden... dit zijn de verhalen achter en voorbij de lichamelijkheid van bodypainting in een bekroonde documentaire-achtige korte film rond de kunstenaar Andy Golub. Het gaat over de menselijke verbondenheid en de kritische kwestie van de vrijheid van meningsuiting door middel van kunst, die net zo echt en ingewikkeld is als de kunst zelf. Wat er buiten de verf bestaat is het volk... 2017 winnaar van zes Merit Awards, waaronder ‚Women Filmmakers‘, ‚Documentary Short‘ en ‚Use of Film / Video for Social Change‘.“
 – Bron: „bestshorts.net“, stand: 2017, vertaald, lay-out gewijzigd door de auteur

  • Website Andy Golub:
    Andy Golub“ (andygolub.com)