banner_natury.nl

In de fotogalerij vind je een collectie van foto’s en video’s met naturistische scènes. Er staan foto’s in van zomerplezier op de camping of aan het strand, maar ook afbeeldingen van naturistische belevenissen thuis of in de eigen omgeving. Of foto’s van de WNBR die wereldwijd in een groot aantal steden wordt georganiseerd.

De fotogalerij is onderverdeeld in de volgende categorieën:

- door de bezoekers van natury zelf ter beschikking gestelde persoonlijke foto’s en video’s,

- registraties van tv-verslagen en -documentaires over naturistische activiteiten.

Wat je hier niet vindt, zijn foto’s van onze naaktwandelingen, fietstochten of soortgelijke evenementen. Die worden door de deelnemers alleen onderling uitgewisseld. Bij vrijwel alle dergelijke evenementen zijn er een paar deelnemers / deelneemsters die niet wensen dat foto’s waarop zij te zien zijn, ook voor anderen dan de deelnemers zelf toegankelijk zijn.

Wanneer je de fotogalerijen wil bekijken, zul je je eerst moeten registreren. Die registratie is helemaal gratis.

 

Registratie voor de toegang tot de fotogalerij

Door je te registreren verzoek je om in de Besloten Bezoekersgroep (BGB) van de geregistreerde »Natury-Galerie-User« (NGU) te worden opgenomen.

 

Gebruiksvoorwaarden

De NGU’s hebben gratis toegang tot de fotogalerijen die op de diverse websites van natury worden aangeboden. Dit toegangsrecht is net zolang geldig als het door de beheerder van de website in stand wordt gehouden. De beheerder van de website kan de fotogalerij te allen tijde zonder opgaaf van redenen van de site verwijderen. Wie als NGU is geregistreerd, heeft er geen enkel recht op dat enige dienst van welke aard dan ook wordt aangeboden.

ls je als NGU geregistreerd bent, ben je verplicht, je toegangsgegevens veilig te bewaren en niet voor derden toegankelijk te maken.

Wie als NGU is geregistreerd, is verplicht de foto’s en video’s in de fotogalerij uitsluitend voor zich zelf persoonlijk te gebruiken. Het is met name verboden, de foto’s en video’s voor derden toegankelijk te maken of in welke vorm dan ook elders te publiceren.

 

Fotogalerij

 

Privacyverklaring: De geregistreerde gegevens worden uitsluitend aangewend om uw inloggen op de fotogalerij te controleren en zullen nooit of te nimmer voor andere doelen worden gebruikt. De gegevens worden uitsluitend binnen onze servers opgeslagen. Het doorgeven ervan aan derden is uitgesloten.