banner_natury.nl

Opmerking: Deze pagina is net als de subpagina's voor het overgrote deel in het Duits en Engels geschreven. De voorbeelden zijn in hun oorspronkelijke taal (Duits, Engels, Frans etc.) gelaten.

Het is niet onze bedoeling deze pagina naar andere talen te vertalen. De internetsites, video’s e.d. kunnen alleen in de oorspronkelijke taal worden bekeken. Je lees- en kijkplezier wordt er vast en zeker niet minder door.

Wij vragen je dringend om ons te laten weten als er links niet in orde mochten zijn of je zou ontdekken dat de inhoud van de gelinkte websites in strijd is met de wet of aanstoot geeft. We zullen de desbetreffende link(s) dan per omgaande uit de lijst en van onze site verwijderen.

Voor de inhoud van de gelinkte websites zijn uitsluitend de exploitanten van die sites verantwoordelijk.
Wij distantiëren ons uit voorzorg van de inhoud van de gelinkte websites. De daadwerkelijke inhoud van de gelinkte websites kan door ons niet continu worden gecontroleerd.
Laat het ons alsjeblieft onmiddellijk weten, als je een link vindt die niet functioneert of wanneer je op de website waarnaar wordt gelinkt, illegale, onrechtmatige of aanstootgevende inhoud vindt; wij kunnen de bewuste links dan onmiddellijk verwijderen.