banner_natury.nl

Opmerking m.b.t. bescherming gegevens: Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Wanneer je een video van Vimeo of YouTube aanklikt, worden je persoonlijke gegevens, bijv. het IP-adres, doorgestuurd naar de VS omdat de servers van deze bedrijven daar zijn opgesteld. Door op de link van zo'n video te klikken verklaar je dat je hiervan op de hoogte bent.

Beperkt toegankelijke video’s

Voor het gebruik van video-platforms is vaak bij sommige video's een login met een persoonlijke account vereist; daardoor is het dan wellicht niet meer mogelijk is, deze video's ingesloten te tonen. Voor dergelijke gevallen biedt de website van natury ook een tekstlink die de video op het streaming-platform in een nieuw tabblad / venster opent.
 
INAJohn, vertegenwoordiger van de INA (Irish Naturist Association), heeft ons onlangs toestemming gegeven om het logo van INA op de natury-website te gebruiken en ons daarbij gewezen op de rond 60 korte video’s die INA op YouTube heeft gezet. Bij het weer van dit seizoen, waarbij deze winter voor het eerst zelfs in de laaggelegen gebieden sneeuw is gevallen, is vooral het videoverslag van een naaktwandeling van één uur in de sneeuw in januari 2016 bij een temperatuur van nul graden – ook al was het toen windstil weer en was er een beetje zon – aan te raden. Naaktwandeling van één uur in de sneeuw in januari 2016 bij een temperatuur van nul graden Het loont om op zonneschijn te wachten, want de warmte van de zon komt bij dit weer niet alleen van boven, maar wordt ook door de sneeuw van beneden af weerkaatst! Mocht je een sneeuwwandeling gaan maken, stuur ons dan gerust je verslag, eventueel met foto’s en video naar . We zullen het graag opnemen!
 

Meer berichten en verslagen