banner_natury.nl

Rainer, een actieve en betrokken naturist, heeft een aantal links naar websiteartikelen over »het naakte leven« samengesteld die u hieronder rechtstreeks kunt aanklikken. De belangrijkste statements zijn door Rainer in een kleine brochure samengebracht. Een prima inleiding voor als je meer wil weten over het naturisme en alles wat er mee te maken heeft, die door Guido, een Nederlandse naturist en germanist, in het Nederlands is vertaald.

Je kunt de brochure downloaden als PDF-bestand (eerst op de linker muisknop en vervolgens rechts boven op het download-ikoontje drukken):

Naakte brochure (PDF, klein, NL, 1 MB)

Naakte brochure (PDF, fotokwaliteit, NL, 14 MB)

Opmerking: het document is in A5-formaat. Als je de brochure op A4-papier wil afdrukken, kun je beter via de onderstaande master werken (eerst op de linker muisknop en vervolgens rechts boven op het afdrukken-ikoontje drukken)

Naakte brochure master (PDF, klein, NL, 1 MB)

Naakte brochure master (PDF, fotokwaliteit, NL, 14 MB)

Via de master kunnen de A5-pagina’s van de brochure zó naast elkaar worden geprint dat als u de bedrukte bladen telkens na het enkelzijdige drukken omdraait voor de volgende A4-pagina, u uiteindelijk de brochure precies dubbelzijdig en in A5-formaat in handen hebt:

PDF blad 1 = blz. 1 en 20 van de brochure = uitdraai blad 1 voorzijde

PDF blad 2 = blz. 2 en 19 van de brochure = uitdraai blad 1 achterzijde

PDF blad 3 = blz. 3 en 18 van de brochure = uitdraai blad 2 voorzijde

PDF blad 4 = blz. 4 en 17 van de brochure = uitdraai blad 2 achterzijde

enz.

Tot slot leg je de met de voor- en achterzijde bedrukte bladen 1 t/m 4 met de voorzijde omlaag op elkaar en vouwt de bladen in het midden. Je hebt nu een boekje waar je doorheen kunt bladeren met de A5-pagina’s in de juiste volgorde (wel in het midden nog even twee nietjes erdoor).

Het afdrukken is uitsluitend toegestaan voor privédoeleinden, NIET voor commerciële doeleinden in de ruimste zin van het woord.

Naakte briefkaart (ZIP, NL)

Briefkaart

Wie graag briefkaarten met een naturistisch citaat wil versturen, vindt in het onderstaande zip-bestand zes PDF's met briefkaarten met speciaal geselecteerde citaten (voor downloaden op de linker muisknop klikken).

Naakte briefkaarten (ZIP, NL)

Het afdrukken is uitsluitend toegestaan voor privédoeleinden, NIET voor commerciële doeleinden in de ruimste zin van het woord.